Skontaktuj się z nami!
  • Pełen regulamin w zakładce "Pliki do pobrania".
  • This field is for validation purposes and should be left unchanged.

8.8. Hotelarstwo – gastronomia – restauracje

8.8. Hotelarstwo – gastronomia – restauracje: organizacja i zarządzanie w branży, kursy kwalifikacyjne – przygotowujące do wykonywania zawodu: kelner, barman, kucharz, recepcjonistka, media w branży – utrzymanie – konserwacja, eventy, organizacja czasu wolnego, SPA, higiena bezpieczeństwa pracy, przepisy prawne – normy (szkolenia aktualizacyjne)

8.8.1. Kelner: Kurs kwalifikacyjny przygotowujący do wykonywania zawodu kelnera (kształcenie modułowe).
_________________________________________________________________________________________________________________________________________________________ 

8.8.2. Kucharz poziom pierwszy: Kurs kwalifikacyjny przygotowujący do wykonywania pracy kucharza na poziomie podstawowym (pomoc kucharza) szkolenie modułowe.
_________________________________________________________________________________________________________________________________________________________

8.8.3. Kucharz poziom drugi: Kurs kwalifikacyjny do wykonywania zawodu kucharz (w pełnym zakresie uprawnień zawodowych) – szkolenie modułowe w ramachkształcenia ustawicznego.
_________________________________________________________________________________________________________________________________________________________

8.8.4. Kucharz poziom mistrzowski – trzeci: Kurs kwalifikacyjny w zawodzie kucharz na poziomie mistrzowskim – mistrz kuchni – szkolenie modułowe w ramach kształcenia ustawicznego.
_________________________________________________________________________________________________________________________________________________________

8.8.5. Barista – kawa – przygotowanie: Kurs kwalifikacyjny przygotowujący do wykonywania pracy baristy (profesjonalne przygotowanie kawy – napojów kawowych – ekspresów) – poziom pierwszy – szkolenie modułowe.
_________________________________________________________________________________________________________________________________________________________

8.8.6. Gastronomia – mała: Kurs w zakresie prowadzenia zakładów (punktów) małej gastronomi (szkolenie modułowe). _________________________________________________________________________________________________________________________________________________________

8.8.7. Przyjęcia okolicznościowe – organizacja: Kurs kwalifikacyjny w zakresie organizacji przyjęć okolicznościowych: (kształcenia modułowe – wielopoziomowe). _________________________________________________________________________________________________________________________________________________________

8.8.8. Housekeeping – serwis sprzątający: Kurs przygotowujący do zawodu pokojowej w zakresie profesjonalnego wykonywania hotelowego serwisu sprzątającego (housekeeping) – szkolenie modułowe.
_________________________________________________________________________________________________________________________________________________________

8.8.9. EVENT MENAGER – czas wolny animator: Kurs kwalifikacyjny przygotowujący do wykonywania pracy animatora czasu wolnego (kurs umiejętności).
_________________________________________________________________________________________________________________________________________________________

8.8.10. Carving – sztuka dekoracji kulinarnej: Kurs umiejętności zawodowych w zakresie carvingu – wykonywania dekoracji kulinarnych (szkolenie modułowe).
_________________________________________________________________________________________________________________________________________________________

8.8.11. Catering – bankiety – organizacja: Kurs umiejętności zawodowych w zakresie kompleksowej organizacji i logistyki usług cateringowych, bankietowych oraz okolicznościowych (szkolenie modułowe).
_________________________________________________________________________________________________________________________________________________________

8.8.12. Gastronomia – nowoczesny pracownik: Kurs umiejętności zawodowych w zakresie nowoczesnych technik i technologii w gastronomi (sztuce kulinarnej) (szkolenie modułowe)
_________________________________________________________________________________________________________________________________________________________

8.8.13. Bar – obsługa: Kurs umiejętności zawodowych w zakresie profesjonalnej obsługi baru (kształcenie modułowe).
_________________________________________________________________________________________________________________________________________________________